The Meatlovers biedt consumenten (vries vers) vlees van hoogwaardige kwaliteit. The Meatlovers wil de restaurant ervaring naar huis brengen door mooie vleesdelen -uit de beste streken ter wereld- aan te bieden en de thuiskoks te inspireren, onder andere met de bijgeleverde recepten. Jonathan Zandbergen past perfect bij The Meatlovers. Jonathan Zandbergen noemt delen het nieuwe ondernemen. Op zijn website deelt hij zijn kennis en recepten met mensen die passie hebben voor koken en smaakvol eten. Zandbergen: “Het is mooi om behalve het hogere segment ook de consument te enthousiasmeren en te helpen met niet te ingewikkelde maar lekkere bereidingen.” Voor The Meatlovers zal Jonathan Zandbergen onder meer recepten gaan maken.


In de burger- en steakverpakkingen van The Meatlovers zit een receptenkaart. Te zijner tijd komen hier de nieuwe recepten van Jonathan Zandbergen in. Ook zullen er online video’s komen waarin vleesbereiding en recepten worden gedeeld. Met het barbecue seizoen voor de deur zullen de eerste recepten zich richten op de vleesdelen die met name geschikt zijn voor de barbecue. Door het jaar heen komen ook andere producten aan bod en uiteraard zal er rond de feestdagen aandacht geschonken worden aan het kerstdiner.

Jonathan is enthousiast om voor The Meatlovers aan de slag te gaan “Uiteraard heb ik de producten getest voor me aan The Meatlovers te verbinden. Ik moet achter de producten staan. Het is een super kwaliteit en ik toon consumenten graag hoe ze dit vlees lekker kunnen bereiden.” Dat het concept The Meatlovers bestaat uit (vries vers) vlees is voor Zandbergen geen probleem. “Op een of andere manier denken we in Nederland al snel dat bevroren vlees minder vers zou zijn en minder van kwaliteit, terwijl niets minder waar is. Het rundvlees is 120 dagen graangevoerd, vervolgens is het vlees gerijpt (aged) tot de ultieme kwaliteit bereikt is. Dat is het moment waarop het vlees door middel van een speciale techniek razend snel ingevroren wordt en er geen kwaliteit verloren gaat. Tevens is de kwaliteit constant en dat is met vers niet altijd het geval.”

Over Jonathan Zandbergen
Jonathan Zandbergen is een van de grootste Nederlandse culinaire talenten en is chef-kok bij sterrenrestaurant Merlet in Schoorl. Hij heeft diverse prijzen gewonnen zoals de ‘Prix Culinaire Le Taittinger’ in 2014 en is door Gault&Millau verkozen tot Talentvol Chef van het jaar 2017. Het grote publiek leert hem intussen kennen in de media door een optreden met Robert Kranenborg in De Wereld Draait Door in 2015, bij RTL Live als de chef-kok die kijkers helpt met het kerstdiner (2016) en als jurylid in het RTL-programma Topchef Academy.
Jonathan Zandbergen is ambitieus en een inspirator voor velen. Graag deelt hij zijn gerechten met het publiek. Hiervoor heeft hij een eigen website gelanceerd (www.jonathanzandbergen.com).