Het assortiment van The Meatlovers bestaat uit unieke items. Door land van herkomst, type voedering of ras zijn de producten onderscheidend van de standaard. Ook gaat The Meatlovers als een van de eerste mee in minder bekende, maar heerlijke vleesproducten. Zo bevat de huidige uitbreiding bijvoorbeeld een Flat Iron Steak en Short Rib Steaks. De Flat Iron Steak ontstaat door een sucade te splitsen en het zeen weg te halen. Een verrassend mals stuk vlees is dan het resultaat. Ook minder bekend maar langzaam in opmars komend zijn de Short Ribs. Smaakvol rundvlees dat niet meer mag ontbreken bij een goed barbecuemoment. Het exclusieve Wagyu rund wordt tegenwoordig voor een breder publiek beschikbaar. De uitbreiding van The Meatlovers kent dan ook een Wagyu steak. Andere nieuwe items zijn een Rib Eye steak, Iberico Spareribs, Kalfs T-bone, Kalfs Ossobuco, Vitello Tonnato en als groter deel, een unieke stoere Tomahawk. Extra is ook dat twee items voorzien zijn van een saus danwel rub. De Vitello Tonnato bevat naast een kalfscarpaccio een zakje tonijn-mayonaise en bij de Iberico Spareribs is een sachet met ‘Goldrush’ rub toegevoegd voor extra smaak en beleving.