Vanaf week 46, met het najaar (het wildseizoen)  in beeld is het assortiment uitgebreid met wild en gevogelte producten. Hiermee komt het assortiment van The Meatlovers op ruim 50 artikelen. In totaal zijn er 17 nieuwe wild en gevogelte gerechten en recepten bij gekomen.

 

Bekijk het Wild                                      Bekijk het Gevogelte

 


Het wildassortiment bestaat onder andere uit hertenbiefstuk, reebiefstuk, hazenrugfilet, maar ook herten- of wildzwijnpuntjes voor een heerlijk stoofpotje en hele hazen- en konijnenbouten. Denk voor gevogelte artikelen aan kalkoentournedos, eendenborstfilet, fazantfilet en struisvogelbiefstuk, maar ook aan kwartel, hele kalkoen en hele parelhoen.
Uiteraard zitten de vacuüm verpakte ‘steak’ producten weer in zeer aansprekende doosjes met informatie over de herkomst van het vlees en smaaksuggesties. Tevens zit er een receptenkaartje in de doos.

Inmiddels kunt u The Meatlovers vinden in ruim 60 Jumbo Supermarkten. Natuurlijk is het ook bij Jumbo Online te bestellen en daarmee bij vrijwel alle lokale Jumbo filialen beschikbaar. 

Over The Meatlovers


Het concept vriesvers vlees bestaat uit 3 lijnen: toegankelijke burgers voor iedere vleesliefhebber, inspirerende steaks voor de passionele hobbykok en grotere delen voor de professionele thuiskok. Het vlees is van hoogwaardige kwaliteit en wordt door ervaren slagersmensen geportioneerd en vacuüm verpakt. Hierna wordt het direct diep gevroren. The Meatlovers bevriest als het ware de kwaliteit. Hierdoor heeft het vlees een lange houdbaarheid. Met The Meatlovers heeft  u altijd een goed stuk vlees in de vriezer en is het bij ontdooien voor bereiding nog steeds zoals het was; op z’n best!