Let the summer begin!

We hebben de afgelopen tijd al een aantal heerlijke zomerse dagen gehad, maar officieel begint de zomer 21 juni. Dat is inderdaad bijna! De tijd van lange zomeravonden, oneindige barbecues en lekker genieten van het zonnetje komt er weer aan. Wat is er nu leuker dan in de zomer lekker buiten barbecueën met de hele familie? Wat dacht je van een heerlijke barbecue tijdens Vaderdag aankomende zondag?

 

Gloeiende kolen

Wij Nederlanders houden van barbecueën. Wist je dat ruim één derde van de Nederlanders zelfs in de herfst of winter de barbecue aansteken? Vooral de mannen onder ons houden van barbecueën. Zij geven gemiddeld €90,00 meer uit aan een barbecue dan de vrouwen. Ongelijk kun je ze niet geven, elk stukje vlees smaakt nu eenmaal lekkerder als het van de barbecue komt.

Dat mannen meer van vlees op de barbecue houden, schijnt een psychologische achtergrond te hebben. Mannen houden nu eenmaal van een groot stuk vlees. Vlees staat voor mannelijkheid en macht. Dit komt nog uit de prehistorie, toen de man verantwoordelijk was voor de jacht. Uit onderzoek is zelfs gebleken dat men mannen mannelijker vindt wanneer hij vlees eet dan wanneer hij vegetariër is. De meeste vrouwen vinden een vegetarische man zelfs een afknapper!

 

Vlees voor onze vader

In het kader van vlees en mannelijkheid, is het niet eens leuk om de barbecueënde vaders te verassen aankomende Vaderdag? Zorg dat je een lekkere XL BavetteXL Picanha of XL Rib Eye in huis haalt, want ja het blijven vaders, die lusten wel zo’n XL portie. Voelen ze zich lekker mannelijk.

Meer dan een goed stuk vlees en de barbecue is er niet nodig om te kunnen genieten van een gezellige, zomerse avond met de familie. Klinkt goed toch? Je kunt je vader met Vaderdag toch niets beters geven dan een ontspannen avond samenzijn waarbij hij kan genieten van de beste stukken vlees?

 

Mannen en een groot stuk vlees, de perfecte combinatie

Waar kan jij je vader nog meer mee verassen dan een gevoel van mannelijkheid.  Een lekker stukje vlees… Nou je slaat twee vliegen in een klap.

 

Waar kan je dit oer vlees nou het beste bestellen? Wij zijn fan van The Meatlovers! Op de website van The Meatlovers kan je eenvoudig en snel online barbecue vlees bestellen. Kies een Jumbo filiaal bij jou in de buurt en voilà, je hebt een stoer en mals Vaderdag cadeau.