Vlees bestellen bij The Meatlovers

Met de producten uit ons assortiment breng je de restaurantervaring thuis in een handomdraai. Onze producten van hoge kwaliteit laten zien dat je geen chef-kok hoeft te zijn om een prachtig stuk steak of een sappige burger op tafel te zetten, die ook nog eens heerlijk smaakt.

Ons gehele assortiment, wat bestaat uit 30 vleesproducten, is online te bekijken. Tevens kun je al ons vlees online bestellen zodat je thuis kunt genieten van de ultieme restaurantervaring.

Vlees van The Meatlovers online bestellen

Ons assortiment bestaat uit verschillende stukken vlees die uniek en lekker zijn op hun eigen manier. Bovendien is ieder product van The Meatlovers een stuk vlees van hoge kwaliteit met veel smaak. Ons vlees komt namelijk van het beste vee uit de beste streken van de wereld. Denk hierbij aan vruchtbare gronden en ruime groene vlakten waar de dieren op leven.

Het vlees uit ons assortiment wordt na de juiste rijpingstijd door onze slagersmensen geportioneerd en vacuüm verpakt. De stukken vlees worden diep gevroren om de kwaliteit te bewaren en het vlees een lange houdbaarheid te geven. Hiermee haal je gegarandeerd de smaakervaring van een sterrenrestaurant in huis en geniet je optimaal van een heerlijk gerecht.

Vlees bestellen van The Meatlovers?

Ben jij op zoek naar vlees van hoogwaardige kwaliteit met ontzettend veel smaak? Kies dan voor The Meatlovers bij de Jumbo supermarkt in jouw buurt of ga voor de optie online vlees bestellen.

Al onze producten zijn verkrijgbaar bij diverse Jumbo Supermarkten, waaronder de nieuwe foodmarket in Veghel. Ga je liever voor vlees online bestellen? Ook in de webshop van Jumbo zijn onze producten te vinden, en is het mogelijk om online vlees te bestellen.

Je kunt je producten vervolgens ophalen bij ieder Jumbo Pick Up Point. Ben je benieuwd naar de producten uit ons assortiment? Bestel dan nu je vlees online bij The Meatlovers en zet binnen no time een heerlijk gerecht op tafel!

Menu