The Meatlovers assortiment

Vleesliefhebbers, dat zijn we

 

Samen met onze slagers zijn we daarom op zoek gegaan naar de beste smaken en texturen die onze wereld te bieden heeft, zodat jij het verschil proeft tussen goed en buitengewoon. Ons assortiment daagt je uit de chefkok in je naar boven te halen.

Ga jij de uitdaging aan?


Het restaurant in huis

 

Met The Meatlovers breng je de restaurantervaring thuis. Lekker eten met vrienden of familie, gezellig in je eigen vertrouwde omgeving en met een vleesproduct en kwaliteit die je in een restaurant zou verwachten. Er schuilt een chefkok in ieder van ons. De een is verder gevorderd dan de ander, maar passie brengt je overal.
Hoe jouw kookkunsten ook zijn, wij hebben vleesproducten voor keukenprinsen en -prinsessen op alle niveaus.

Voor iedere vleesliefhebber 
toegankelijke burgers

Voor de passionele hobbykok 
inspirerende steaks

Voor de professionele thuiskok
grotere (XL) delen

 


Heerlijke recepten

 

Suggesties voor heerlijke smaakcombinaties staan vermeld op de verpakking. Als extraatje heeft onze chef recepten gemaakt. Maar natuurlijk mag je er ook je eigen draai aan geven. Wil jij jouw lekkerste bereiding delen? Laat een review achter op de site.

 

Veel van onze producten lenen zich bij uitstek aan meerdere bereiding methodes. Recepten? Bereidingswijze? Productinformatie?  Alles is gemakkelijk te vinden onder elk product op themeatlovers.nl. Serveer een steak op tafel, en laat iedereen denken dat ze in een restaurant zijn. Vlees als dat van The Meatlovers vind je nergens anders! Bekijk het assortiment en probeer het zelf. 


De hoogste kwaliteit "horecakwaliteit vlees"

 

 

Om tot de lekkerste smaken te komen hebben onze vakkundige slagers het vlees geselecteerd op basis van alle natuurlijke factoren die hier verantwoordelijk voor zijn. Ras en voeding zijn mede bepalend voor de smaak van het vlees. Voor het lekkerste vlees kiezen wij daarom bewust voor bijvoorbeeld het Iberico varken en voor runderen die ‘graangevoerd’ zijn. Dit resulteert in vlees met intramusculair vet ook wel marmering genoemd. 

 

Vet is een smaakmaker, dat tijdens de bereiding smelt en in het vlees trekt. Je kunt marmering herkennen aan de “witte adertjes” die door het vlees heen lopen. Volgens de experts is de mate van marmering de belangrijkste bepaling van de kwaliteitsklasse. 

 

Ons vlees komt van het beste vee uit de beste streken van de wereld. Vruchtbare gronden, ruime groene vlakten, een rijkdom aan rivieren en beken zorgen voor ideale omstandigheden die het dierenwelzijn garanderen. Beweging speelt hierbij ook een belangrijke rol, vandaar dat ook dit hoog in het vaandel staat. The Meatlovers kent zijn leveranciers goed, en dat samen onder toezicht van de strenge Europese regelgeving, eisen en controles.


Rijping & vriesvers

 

 

Het vlees wordt op ambachtelijke wijze uitgebeend en gesneden. Voor optimale malsheid moet het vlees eerst nog even "rijpen" zoals men dat noemt. Dit gebeurt tijdens het transport naar Nederland waarna de vleesdelen vervolgens geportioneerd en vacuüm verpakt worden. Direct daarna vriezen wij het vlees snel en professioneel in. Zo zetten wij de rijping en kwaliteit van het vlees op het beste moment stil. Deze methode vergt geen kunstmatige toevoegingen en verlengt de houdbaarheid aanzienlijk. Puur natuur dus!  Lekker handig, zo heb je altijd een goed stuk vlees in de vriezer en is het als je het ontdooit nog steeds zoals het was: Op zijn best!

 

 

Al deze factoren zijn bepalend voor echt natuurlijk vlees wat keer op keer gewaardeerd zal worden. Met The Meatlovers stel jij jezelf, je gasten maar vooral vleesliefhebbers nooit teleur. Benieuwd naar uit welk deel van het dier jouw vlees komt? Kijk voor uitgebreide informatie op de vleesdelen pagina


 

Verkrijgbaar bij Jumbo

 

Ons veelzijdig hoge kwaliteit assortiment is exclusief verkrijgbaar in de schappen van diverse Jumbo Supermarkten en foodmarkten. Natuurlijk is het ook online bij Jumbo.com te bestellen samen met je andere boodschappen en daarmee bij elk Jumbo Pick Up Point te verkrijgen.

 

Jumbo bezorgt ook thuis, kijk ook alvast of ze bij jou in de buurt bezorgen. Voor informatie en een overzicht van het snel groeiende aantal winkels, klik hier