Doe mee en win €100 aan BBQ vlees

Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Fill out this field

Aan de slag

De gelukkige grillers

  1. Episode #64 – Donny Mom
  2. Episode #65 – Marc Loman
  3. Episode #66 – Martin Vliegenthart
  4. Episode #67 – Joep Wuijster
  5. Episode #68 – Dit kan jij zijn!

JULI

1
Volgende trekking
 (staat met potlood in de agenda)

Voor na een geweldige rit

LtD’s Choice: De Rauwdouwer

Dit is niet zomaar een BBQ-pakket, dit is voor de rauwdouwers onder ons. Laurens ten Dam (LtD) van Live Slow Ride Fast heeft dit speciale pakket samengesteld met wielrenners in gedachte. Na jezelf compleet kapot gefietst te hebben, ligt er thuis een heerlijk BBQ-pakket op je te wachten. Met LtD’s choice haal je het beste van het beste vlees in huis waaronder de Maïskip Label Rouge, Iberico Burgers, een Black Angus Maminha, en Iberico Spareribs.

Maïskip Frankrijk

1750 gram

De Poulet Jaune Fremier Label Rouge ook wel maïs kip genoemd, komt van Franse boerderijen en is een veel voorkomende kip in restaurants met Michelinsterren. Dit is premium kippenvlees waar jouw volgende culinaire- of barbecue hoogstandje mee neergezet wordt.

Iberico Burger The Meatlovers

Iberico Burger

200 gram

Het Iberico vlees zal je verrassen door zijn krachtige, nootachtige smaak. Dit komt doordat de Iberico varkens zichzelf in de herfst voeden met kilo’s aan eikels, wat hierdoor in het vlees trekt.

Ezeltje (Maminha) Australië Black Angus 1788 Beef

Ezeltje – Australië

1000 gram

Prachtige marmering komt alleen door toewijding. De marmering in dit ezeltje komt door onze Verified Black Angus runderen van de Australische weides door de aandacht en ervaring van de drovers. Ook zijn ze 120 dagen graangevoerd wat de sappige structuur creëert.

Iberico Spareribs Spanje The Meatlovers

Iberico Spareribs – Spanje

400 gram

Wanneer je zin hebt in een goede low ‘n slow sessie, probeer dan om deze Iberico spareribs eens op de grill te leggen. Je maakt gelijk kennis met de rijke nootachtige smaak en wij bevelen dan ook onze eigen Goldrush rub aan om het geheel compleet te maken.

De droom van elke renner

Stevie’s Choice: De Fijnproever

Als je na een lange rit op de fiets thuiskomt zijn er maar twee dingen die je wil, onderuit zakken met een biertje en een knaller van een BBQ-sessie opzetten. Stefan Bolt van Live Slow Ride Fast weet dit maar al te goed. Daarom heeft hij zijn eigen pakket samengesteld voor renners zoals jij. Ga aan de slag met een Ossenhaas, de Black Angus Bavette, Angus Burgers en Iberico Slingerworst.

Ossenhaas – Argentinië

500 gram

De Chateaubriand is afkomstig uit de rug, uit een deel dat weinig arbeid heeft verricht. Doordat de spieren hier weinig hebben hoeven bewegen, is het een zeer zacht stuk vlees. Deze snede komt uit Hereford en Angus runderen van de Zuid-Amerikaanse pampa’s en zijn 120 dagen graangevoerd geweest.

Bavette USA Black Angus Family's Beef

Bavette – USA Black Angus

500 gram

Flap meat, wat onderdeel is van de Bavette, is een mager stuk vlees en heeft een lange, grove draad. Snijd het vlees dan ook tegen de draad in om malsheid te garanderen. Deze Black Angus runderen van de Amerikaanse ranches garanderen een premium kwaliteit.

Iberico Slingerworst – Spanje

1000 gram

Slingerworst is een gewild product in de culinaire wereld en er zijn zoveel mogelijkheden met dat overheerlijke Ibericovlees. Zoveel zelfs dat we je alvast een gekruide versie bieden om het wat makkelijker voor je te maken. 

Angus Burger The Meatlovers

Angus Burger

200 gram

Met een graanvoedering van 120 dagen is deze Angus burger een intens sappige burger. Dit is vlees wat speciaal van Angus runderen komt, waarbij de smaak je lang bij zal blijven zodra je tanden erin zinken.

3000 gram puur genot

Het “Vuurkoning” BBQ-Pakket

Wanneer je The Meatlovers en sportieve wielervolgers zoals jij samenbrengt ontstaat er iets speciaals. Een combinatie van vleesliefhebbers en levensgenieters die groots genieten van de kleine dingen in het leven. Waar kleine dingen staan voor grote stukken mals vlees voor op de barbecue. Ben jij een echte vuurkoning in hart en ziel?

Frenched Rack – Nieuw Zeeland

975 gram

Lamsvlees is extreem zacht en dit merk je gelijk als je de Frenched Rack gaat bereiden. Gesneden uit de rug van het Nieuw-Zeelands lam, deze racks zijn ontzettend leuk om te verwerken in allerlei uitdagende recepten. Gepaard met allerlei rubs en marinades krijg je een geweldige smaaksensatie.

Picanha – Uruguay Wagyu

1400 gram

Ga voor de hoogste kwaliteit met een Premium Wagyu Picanha. Prachtige marmering en zo mals dat het vlees zowat op je tong smelt. De vetkap van deze Picanha geeft nog een extra volle smaak aan het geheel. Doordat de runderen minstens 300 dagen graangevoerd- en compleet GMO vrij zijn- zal deze Picanha je nog lang bijblijven.

T-bone – USA Black Angus

500 gram

De iconische T-bone van 100% Black Angus is dé uitdaging voor elke chef. Eindeloze mogelijkheden voor op de BBQ of in de pan. Combineer met een krachtige rub om een geweldige smaakcombinatie te creëren. De T-bone ligt klaar, nu is het aan jou om het tot een meesterwerk te maken.

Pure herkomst

Vlees van de beste runderrassen waaronder Wagyu, Black Angus, maar ook Nieuw-Zeelands lam.

100% vers

Het vlees wordt vers bij je aan de deur geleverd. Je hoeft er niks voor te doen!

Hoge kwaliteit

Alleen de beste runderen en het vlees met de meest aanwezige marmering valt binnen de selectie.

Breed assortiment

Een groot aanbod aan producten voor elke vleesliefhebber. Van de BBQ-guru tot de chef culinair.

Waarom wachten, als je ook gelijk aan de slag kan?

Met onderstaande code, speciaal voor de luisteraars van de Live Slow Ride Fast podcast, kan je nu gemakkelijk het Vuurkoning pakket bestellen met korting.

15% Korting met:

liveslowridefast

*Deze code dient ingevuld te worden in het winkelmandje.

Menu