1. Home
  2. /
  3. Jonathan Inspiratie
  4. /
  5. Angus burger met roasted jalapeños, tomaten & guacamole

Angus burger met roasted jalapeños, tomaten & guacamole

Ingrediënten

  • 2 angus burgers
  • 3 verse jalapeños zonder steel
  • 3 knoflookteentjes
  • 1 el olijfolie
  • 4 el mayonaise
  • 1 avocado
  • 1 limoen
  • 1 el korianderblaadjes
  • 60 gr geroosterde pijnboompitjes
  • 1 rijpe tomaat
  • 1 rode ui
  • 2 el witte wijnazijn
  • zout & peper
  • 2 hamburgerbroodjes
  • sla

Bereidingstijd: 60 minuten

Aantal pers. : 2 personen

Moeilijkheid :

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 220C. Leg de jalapeños samen met de knoflookteentjes, de olijfolie en een snufje zout in een oven- schaal. Meng de inhoud goed en dek de schaal dan af met aluminiumfolie en zet hem in de oven voor 45 minuten.

Haal de schaal uit de oven en pureer de inhoud. Meng 2 el van de puree door de mayonaise.

Schil de avocado en snijd deze in blokjes, meng de pijnboompitjes, het sap van de limoen, de koriander en een snufje zout erdoor en prak met een vork.

Snijd de tomaat en de rode ui in dunne plakken, bestrooi licht met zout en meng met de azijn.

Gril de Angus burgers 3 minuten aan iedere zijde. Serveer op een hamburgerbroodje belegd met avocadosalade en jalapeñomayonaise. Maak af met plakken tomaat, rode ui, nog meer avocadosalade, mayonaise en sla.

Download hier het volledige recept in PDF vorm

Angus burger met roasted jalapeños, tomaten & guacamole

Omdat je dit product ook zo lekker vindt

Gerelateerde recepten

Menu