1. Home
  2. /
  3. Rund
  4. /
  5. Entrecote met knoflook en tijm

Entrecote met knoflook en tijm

Ingrediënten

  • 1 entrecote (ca. 1,5 kg)
  • verse tijm
  • 4 tenen knoflook
  • olijfolie
  • peper
  • zout

Bereidingstijd: 70 minuten

Aantal pers. : 6 personen

Moeilijkheid :

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 80 ⁰C. Hak de knoflook fijn. Snijd de bovenkant (vetlaagje) van de entrecote in zodat er een ruitjespatroon ontstaat.

Vul de inkepingen met takjes tijm en de fijngehakte knoflook. Eventueel naar smaak peper en zout toevoegen.

Gaar de entrecote op een bakplaat of braadslede ca. 60 minuten op 80 ⁰C in de oven.

Lekker met zelfgemaakte frieten.

Omdat je dit product ook zo lekker vindt

Gerelateerde recepten

Niets gevonden.

Menu