1. Home
  2. /
  3. Rund
  4. /
  5. Filet mignon met vulling van geitenkaas en vijgenmosterd

Filet mignon met vulling van geitenkaas en vijgenmosterd

Ingrediënten

  • 1 filet mignon (ca. 850 gr)
  • 50 gr zachte geitenkaas (gerijpt)
  • 2 el vijgenmosterd
  • 8 zwarte olijven
  • 6 takjes geritst)
  • peper
  • zout
  • slagerstouw

Bereidingstijd: 30 minuten

Aantal pers. : 4 personen

Moeilijkheid :

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 80 ⁰C. Snijd de filet mignon over de lengte in zodat je deze kunt vullen.

Verdeel de geitenkaas, vijgenmosterd en olijven in het midden over de gehele lengte. Vouw de filet mignon dicht en bind het op enkele plekken op met een stukje slagerstouw. Denk ook goed aan de uiteinden.

Gaar de filet mignon in een braadslede ca. 25 minuten op 80 ⁰C in de oven. Hierna naar gelieve peper en zout toevoegen.

Serveer met bijvoorbeeld een balsamicosaus.

Omdat je dit product ook zo lekker vindt

Gerelateerde recepten

Menu