• V.a. € 75,00 gratis verzending

  • Sinds 1955 dé specialist in kwaliteitsvlees

  • V.a. € 75,00 gratis verzending

  • Ingrediënten

    Overige ingrediënten

    • 300 gram Gemengde paddenstoelen
    • 1 teen knoflook, fijn gehakt
    • 2 takjes verse tijm, grof gehakt
    • 50 milliliter demi glaze
    • 100 gram zachte roomboter gezouten

    Meer

    Bereidingswijze

    1. Maak eerst de truffelboter. Smelt de boter. Laat afkoelen tot hij lauw is. Maal in een keukenmachine de eidooiers met truffel pasta door elkaar. Voeg terwijl de machine loopt de gesmolten boter toe. Voeg de demi-glace toe en wat zout. Zet koel weg tot gebruik.
    2. Dep het vlees goed droog. Bestrooi met zout. Verhit de grillpan op hoog vuur en grill het vlees ca. 2 min aan beide kanten. Kerntemperatuur 52°C. Haal uit de pan. Dek af met aluminiumfolie en laat 2 rusten op de plank. Bestrooi met peper.
    3. Bak in een hete koekenpan met een scheutje olie de paddenstoelen tot ze slap worden en kleuren. Voeg halverwege de knoflook toe. Roer niet in de pan, maar beweeg de pan heen en weer. Breng op smaak met peper en zout. Serveer direct.
    4. Lekker met hasselback aardappelen met knoflook