1. Home
  2. /
  3. Varken
  4. /
  5. Ibérico filet met kaasbroodkruim

Ibérico filet met kaasbroodkruim

Ingrediënten

  • 1 ibérico filet (ca. 700 gr)
  • 6 witte boterhammen
  • 100 gr geraspte kaas (gerijpt)
  • bosje verser peterselie
  • 8 salieblaadjes
  • 50 gr roomboter
  • peper
  • zout

Bereidingstijd: 40 minuten

Aantal pers. : 4 personen

Moeilijkheid :

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor tot 80°C. Laat de boterhammen hier in drogen en mix ze dan met de keukenmixer tot fijne broodkruim.

Snijd de peterselie grof en voeg samen met de geraspte kaas, roomboter, knoflook, peper en zout toe aan het broodkruim. Goed mengen.

Smeer de filet in met wat olijfolie, leg op een bakplaat en bedek de bovenzijde van de filet met een flinke laag kaasbroodkruim. Zet 35 minuten in de oven.

Lekker met meegeroosterde trostomaten.

Omdat je dit product ook zo lekker vindt

Gerelateerde recepten

Menu