1. Home
  2. /
  3. Varken
  4. /
  5. Iberico karbonade met mosterd-balsamicosaus

Iberico karbonade met mosterd-balsamicosaus

Ingrediënten

  • 2 iberico karbonades
  • 35 gr bloem
  • 1 knoflookpoeder
  • klont boter
  • 2 el lichtbruine basterdsuiker
  • 2 el balsamicoazijn
  • 1 el dijonmosterd
  • zout
  • peper

Bereidingstijd: 15 minuten

Aantal pers. : 2 personen

Moeilijkheid :

Bereidingswijze

Meng de bloem met de knoflookpoeder, zout en peper. Smelt de boter in een pan. Haal de karbonades door het bloemmengsel en bak in de hete boter. Laat 3 minuten bakken. Meng ondertussen de suiker, balsamicoazijn en mosterd.

Draai de schouderkarbonades nu om. Smeer de helft van de saus over de karbonades. Bak 3 minuten en draai de karbonades dan nog een keer. Smeer ook de andere zijde in met het mengsel. Doe de deksel op de pan en laat nog eens 3-4 minuten bakken.

Giet bij het serveren de jus over het vlees.

Download hier het volledige recept in PDF vorm

Iberico karbonade met mosterd-balsamicosaus

Omdat je dit product ook zo lekker vindt

Gerelateerde recepten

Menu