1. Home
  2. /
  3. Lam
  4. /
  5. Lamshaas in vijgensaus

Lamshaas in vijgensaus

Ingrediënten

  • 4 lamshaasjes
  • 12 gedroogde vijgen
  • 4 el balsamincoazijn
  • 1 el vloeibare honing
  • 4 el madeira
  • flinke scheut worcestershiresaus
  • 200 ml gevogeltefond
  • zout
  • peper

Bereidingstijd: 20 minuten

Aantal pers. : 4 personen

Moeilijkheid :

Bereidingswijze

Hak de vijgen fijn. Kook ze in de balsamicoazijn, honing, worcestershiresaus en Madeira in ongeveer 5 minuten tot een stroperige mengsel.

Roer er dan de fond doorheen. Breng aan de kook en laat een paar minuten doorkoken. Breng op smaak met peper en zout.

Bak de lamshaasjes ondertussen volgens de bereidingswijze op de verpakking en serveer met de vijgensaus.

Download hier het volledige recept in PDF vorm

Lamshaas in vijgensaus

Omdat je dit product ook zo lekker vindt

Gerelateerde recepten

Menu