1. Home
  2. /
  3. Rund
  4. /
  5. Picanha met Argentijnse chimichurri

Picanha met Argentijnse chimichurri

Ingrediënten

  • 1 picanha (ca. 900 gr)
  • 3 bosjes peterselie
  • 6 tenen knoflook
  • 4 bos oregano
  • 1 el rode chilivlokken of chille snippers
  • 250 ml olijfolie
  • 60 ml rode wijn azijn
  • olie of boter

Bereidingstijd: 60 minuten

Aantal pers. : 6 personen

Moeilijkheid :

Bereidingswijze

Snijd de peterselie, de oregano, knoflook en chilivlokken fijn. Mix alles door elkaar en voeg de olijfolie en rode wijn azijn toe. Laat het mengsel (chimichurri) enkele uren staan zodat alle smaken tot hun recht komen.

Verwarm de oven voor op 80°C. Bak de picanha in olie of boter rondom goudbruin. Leg de picanha in een braadslede en gaar deze vervolgens zeker 60 minuten in de oven.

Serveer met een flinke hoeveelheid traditionele Argentijnse chimichurri.

Omdat je dit product ook zo lekker vindt

Gerelateerde recepten

Menu