1. Home
  2. /
  3. Rund
  4. /
  5. Geroosterde Rib Eye gekruid met ras el hanout

Geroosterde Rib Eye gekruid met ras el hanout

Rib Eye Steak recept van onze chef kok? Geroosterde Rib Eye steak gekruid met ras el hanout. Bestel Rib Eye Steak bij The Meatlovers.

Ingrediënten

  • 2 rib eye a 250 g
  • 1 el ras el hanout
  • olijfolie
  • granaatappel pitjes
  • 3 el dikke yoghurt 10% vet
  • 1 el mayonaise
  • 0.5 el gehakt munt blad
  • 0.5 el gehakt koriander blad
  • 0.5 el fijn gesneden bieslook
  • 0.5 knoflookteen fijngehakt
  • vers gemalen peper en zout flakes

Bereidingstijd: 10 minuten

Aantal pers. : 2 personen

Moeilijkheid :

Bereidingswijze

Dep het vlees goed droog. Wrijf rondom in met ras el hanout, olijfolie en zout. Grill het vlees in een hete grillpan in ca. 2 minunten aan beide kanten. Haal uit de pan, dek af met aluminiumfolie en laat 3 minuten op de plank rusten. Bestrooi met peper. Serveer getrancheerd (= in plankjes sneden) met de dip en granaatappel pitjes.

Voor de kruidendip:
Meng alle ingrediënten door de yoghurt en breng op smaak met peper en zout.

Omdat je dit product ook zo lekker vindt

Gerelateerde recepten

Menu