1. Home
  2. /
  3. Rund
  4. /
  5. Rib eye met groene asperges, sesamzaad en teriyakisaus

Rib eye met groene asperges, sesamzaad en teriyakisaus

Ingrediënten

  • 1 rib eye (ca. 1 kg)
  • 2 bundels groene asperges
  • sesamolie
  • sesamzaad
  • teriyakisaus
  • peper
  • zout

Bereidingstijd: 80 minuten

Aantal pers. : 6 personen

Moeilijkheid :

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 80 ⁰C. Grill de rib eye rodom goudbruin en zet deze vervolgens op een bakplaat in de oven. Ca. 75 minuten laten garen.

Rooster het sesamzaad in een droge koekenpan. Verwijder ondertussen de onderkant van de asperges en snijd ze in stukken. Verhit de sesamolie in een wokpan en roerbak de asperges tot ze gaar zijn. Dat duurt ongeveer 5 minuten (per bundel). Meng met het sesamzaad.

Serveer de rare of medium gebakken rib eye met een teriyaki saus.

Omdat je dit product ook zo lekker vindt

Gerelateerde recepten

Menu