• V.a. € 75,00 gratis verzending

  • Sinds 1955 dé specialist in kwaliteitsvlees

  • V.a. € 75,00 gratis verzending

  • Ingrediënten

    Producten

    2 Kogelbiefstukken

    Overige ingrediënten:

    • 1 Chilipeper
    • 1 cm verse Gember
    • 2 stengels Citroengras
    • 2 teentjes Knoflook
    • 0.5 Citroen

    Meer

    Bereidingswijze

    1. Begin met het maken van de marinade voor het vlees. Snijd de knoflookteentjes, chilipeper, citroengras, gember en verse koriander fijn. Maak de marinade af door alles te mengen in een kom met wat citroensap en sojasaus.
    2. Zorg ervoor dat de barbecue goed heet is. Kruid de steak goed met zout, peper en olijfolie. Gril de steak in 5 minuten gaar en draai hem tussendoor om, zodat er een mooi grilpatroon ontstaat. Haal de steak van de barbecue en laat hem 5 minuten rusten.
    3. Serveer dit gerecht met geblancheerde groenten. Gebruik hiervoor wortels, broccoli en groene asperges. Spoel de groenten na met koud water en leg de groenten op het bord samen met wat plakjes avocado.
    4. Maak een misodressing om de groenten wat extra smaak te geven. Pak hiervoor witte miso, een klein beetje sojasaus, mayonaise en een klein beetje water. Roer dit door elkaar tot een dressing en schenk dit over de groenten.
    5. Snij de steak in dunne plakjes en schep de marinade er mooi overheen. Serveer dit gerecht met de groenten en bijvoorbeeld sobanoedels.