Recepten

De lekkerste recepten

Vlees recepten
Vlees recepten voor een nog grotere smaaksensatie? De producten van The Meatlovers hebben door voeding en plek van herkomst al een veel intensere smaak dan dat je elders vindt, maar waarom zou je tevreden zijn met geweldig, als je kunt gaan voor ultiem? Dat is dus ook de reden dat wij onze topchefs voor alle producten in ons rijke assortiment de meest heerlijke vlees recepten hebben laten creëren. Aan jou dus slechts de taak om jouw favoriete stuk vlees en een van onze geweldige recepten te kiezen en daarmee een overheerlijk gerecht te bereiden. Meat your inner chef!

View as: Show:
Sort by:
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Vlees recepten in ons gehele assortiment

Vlees recepten waar je je vingers bij zult aflikken en de geur zelfs de buren nog hongerig maakt? Het maakt niet uit of je gaat voor een hertenbiefstuk, een sirloin steak, of toch voor die heerlijke wagyu burger, want voor elk stuk vlees liggen de vlees recepten voor je klaar. Stel je combineert die wagyu burger bijvoorbeeld eens met rode biet en zure room, of je voegt eens chorizokaantjes toe aan die hertenbiefstuk? Met de recepten van onze chefs ben je van succesverzekerd en haal je binnen ‘no time’ de restaurantervaring in huis. De keuzes zijn eindeloos, net als de smaken.

 

Vlees recepten bestellen

In het onderstaande overzicht vind je alle vlees recepten die onze chefs hebben samengesteld. De smaken variëren van pittig naar zuur en van zoet naar zout en daarom weten we zeker dat ook jouw perfecte smaak ertussen zal zitten. Dus maak je keuze, haal het heerlijke vlees van The Meatlovers in huis en creëer jouw meesterwerk. Kijk bij onze verkooppunten waar je onze producten voor deze heerlijke vlees recepten kunt vinden, dus kies jouw Jumbo winkel en ga aan de slag. Wil je liever meteen je vlees online bestellen bij jouw Jumbo winkel? Klik dan op bestellen. Wij horen graag wat je ervan vond, dus deel je ervaringen, suggesties en vragen via het contactformulier. Enjoy! 

Product van de maand!