Reviews

Iberico / Black Angus "Boerewors" (gekruid)

Boerewors erreg lekker!!!

Heerlijk gekruide en luchtige worst. Eerst even wellen en dan een kwartiertje indirect op de BBQ (wij hebben hem zelfs op een rookplankje gelegd) en tenslotte kort even vlammen.. Geen saus of iets anders nodig, zelf mijn vrouw vond hem lekker en die houdt eigenlijk niet zo van varkensvlees..

Door: Kiektijn
Lamszadelkotelet Nieuw-Zeeland

Makkelijk en smaakvol van de BBQ

Goede kwaliteit, lekkere smaak en ook nog eens makkelijk te maken op de BBQ.

Door: JorisB
Hertenbiefstuk Nieuw-Zeeland

Feestje voor je smaakpapillen

Klaargemaakt tussen medium en rare in. Super textuur en heel erg smaakvol. Geserveerd met een paddestoelen-room saus. Gepofte aardappel en aspergepunten maakte het feest compleet.

Door: JorisB
Tomahawk Australië Black Angus

Mals en smaakvol maar neem wel de tijd om te bereiden.

Heb nu een aantal maal de Tomahawk steak klaargemaakt. Heb de reverse sear gedaan in de oven en afgemaakt in een grill pan. Een vlees kernthermometer is onmisbaar hierbij om op de gewenste resultaat uit te komen. Resultaat was een super smaakvol, mals en sappig stuk vlees geschikt voor een koning!

Door: JorisB
Iberico Procureur

Pulled pork

Ik heb het low & slow gerookt met een zoete rokerige rub en het spuiten met appelsap en appelciderazijn. Het resultaat is na 8 uur een sappig en smaakvol pulled porkMonok

  • vetweefsel wordt nauwgezet schoongemaakt
  • Een aanbeveling als vervanging (kleiner stuk) van Boston butt
Door: Matrix
Picanha USA Black Angus

Kan bijna niet mislukken!

Top op de kamado! Vet ingesneden om “kromtrekken” tegen te gaan, rondom goed gezouten met zeezout en verse zwarte peper op de “vlees-kant”. De BBQ-bereiding aangehouden zoals omschreven en heerlijk genoten!

  • Erg makkelijk stuk vlees, zelfs lekker als het per ongeluk iets doorslaat
  • Behalve dat het te snel op is geen minpunt te bedenken.
Door: Vincent
Bavette USA Black Angus

Heerlijk mals

Goede levering en versheid. Heerlijk vlees om op de kamado te bereiden met rode chimichurri marinade.

  • zeer mals
  • Te snel op!
Door: Vincent
"De fik erin" BBQ pakket

Alleen maar liefde!

De producten, de service, de kwaliteit, de keuze…. de wereld is een betere plek dankzij jullie. Vanavond langzaam gegaard buikspek gevolgd door Flat Iron Steak. Zo mooi vlees, zo mals…. mag ik morgen weer?

  • service
  • kwaliteit
  • prijs
  • keuze
Door: Orna Stapel
CedarWood Rookplank (2 stuks)

Een heerlijke rooksmaak aan het vlees

Wij hebben het rookplankje nu 3x gebruikt en hebben genoten van de heerlijke rooksmaak aan het vlees! Weer even wat anders, heerlijk!!

  • Heerlijke rooksmaak
  • Niet te groot
  • Wij konden hem meer dan 2x gebruiken
Door: Eva
Picanha Uruguay Wagyu

Picanha van topkwaliteit!

De Picanha was goed verpakt en zag er prachtig vers uit. Echt topkwaliteit! Na bereiding op mijn Kamado BBQ volgens bovenstaand recept en bereidingswijze een prachtige medium/rare Picanha geserveerd voor 5 personen. Heerlijk van smaak en ontzettend mals vlees. Puur genieten en zeker voor herhaling vatbaar!

  • Vers
  • Topkwaliteit
  • Goede bezorging
  • Instructies voor bereiding
  • Heerlijk!
Door: Dick
Entrecote Steak Australië Black Angus

Fantastisch!

Perfect gewicht van 250gr met mooie marmering en vetrand wat dit vlees ontzettend mals maakt. Aanrader!

Door: Eline
"De fik erin" BBQ pakket

Super bbq pakketten

Alle producten die wij tot nu toe bestelt hebben waren echt super!!!!! Afgelopen week weer 2 bbq pakketten bestelt met picahna lamrack en t-bone…..eerste pakket al op heerlijk…..😋😋😋😋 super mals vlees …..ook de wagyu en angushamburgers zijn toppers👍👍👍👍👍

  • Kwaliteit prijs verhouding is top
  • Levering lekker snel
  • Geen
Door: Babs
Flat Iron Steak USA Black Angus

Eerste steak van meatlovers

Erg lekker stuk vlees. Gegeten bij 60 graden kerntemperatuur. Erg lekker! De kids smulden er van.

Door: Jos
Iberico Spareribs Spanje

Hele dikke aanrader

Het vlees is zo lekker, het is mals en er blijft veel vlees aan de botten zitten (vaak smellt het vlees weg en heb je uiteindelijk meer bot dan vlees..). Deze spareribs zijn een hele dikke aanrader!

  • Mals
  • Veel vlees aan de botten
Door: Yvonne
Ribeye Steak Uruguay Angus

Fantastische steak!

Tot zover de beste rib-eye steak die ik heb geproefd! Heerlijk mals vlees

  • Goed gewicht
  • Malse kwaliteit vlees
Door: Eline - NoCarbsDiary
Bavette Argentinië

top stuk

Heerlijk stuk vlees. Prima qualiteit hier!

  • smaak
  • mooi uitgesneden
Door: cnbb.q
Picanha Australië Black Angus

voor als je indruk wilt maken!

We hebben de picanha sous-vide bereid en geserveerd met champignons. De picanha gaarden we 4 uur op 53,9°C. Daarna hebben we het vlees kort in een hete pan gegrild. Het vlees is zo mals en het vetrandje smolt op de tong. Happy days!

  • vetrandje smelt op de tong
  • mals
Door: Yvonne Agteresch
Hertenbiefstuk Nieuw-Zeeland

stoer vlees

We maakten hertenbiefstuk sous-vide en serveerden het met vermoutsaus. De hertenbiefstuk is stevig en mals en de saus geeft het een extra dimensie. Een mond vol smaak, omnomnom.

  • stevig vlees
  • mals
  • smaakvol
Door: Yvonne Agteresch
Ezeltje (Maminha) USA Black Angus

vetrandje smelt op de tong

Het heet ezeltje, geen idee waarom er een verkleinwoord wordt gebruikt, want het is een stuk vlees van 1000 gram!! We hebben niet alles gebruikt, we hebben een gedeelte ingevroren. Dat bewaren we voor en andere keer. We hebben het vlees 4 uur op 53°C in het waterbad gehad, daarna in de grillpan en geserveerd met vermoutsaus en spruitjes. Het vlees heeft een stevige bite, maar blijft mals en je proeft het gras. Het vetrandje smolt op de tong, heeeerlijk!!

  • stevige bite
  • mals
  • je proeft het gras
  • vetrandje smelt op de tong
  • in vacuüm geleverd
Door: Yvonne Agteresch
Chuck Roast Uruguay Angus

Dit is een superlekker stuk vlees van zeer mooie kwaliteit!

Dit is een superlekker stuk vlees van zeer mooie kwaliteit! We hebben het vlees 18 uur in een waterbad gehad van 56°C en daarna ingewreven met kruiden. Ik gebruikte kruiden die we vers hadden: rozemarijn tijm en oregano. Vervolgens een kwartier in een oven op 250°C. En dan volgt het leukste van sous-vide koken: het vlees aansnijden. Het mes glijdt er doorheen en dat is elke keer een feest

  • mals
  • mooi doorregen
  • in mooie portie aangeleverd
  • vacuüm aangeleverd
Door: Yvonne Agteresch
Moving Mountains Burger

Absoluut de lekkerste plant-based burger!

Veel plant-based burgers geprobeerd, maar die komen niet in de buurt van de kwaliteit van deze burger. Echt mijn favoriet! Ook door vleesliefhebbers in dit huis zeer geliefd.

  • De smaak
  • De sappigheid
  • Fijne structuur
Door: Eva
Kogelbiefstuk Uruguay Angus

Fijne biefstuk

Lekker en mooi geportioneerd

Door: Hans
Ribeye USA Black Angus

Top kwaliteit

Eindelijk echte kwaliteit. Ben bij veel slagers geweest en die hebben niet altijd amerikaans rundvlees op voorraad. Voor mij een absolute must! Als je dit eenmaal op hebt wil je niet meer anders.

  • Amerikaans rundlvees
  • Goed verpakt
  • Mals en veel smaak
Door: Chris
Voordeelpakket Rundvlees

Fantastisch concept!

Ik heb het vleespakket besteld. Echt ideaal hoe dit geleverd wordt. De bezorger neemt de koelbox weer mee en de producten zijn netjes in het vacuum verpakt. De kwaliteit van de producten zijn van hoge standaard en smaken heerlijk. Ik ga zeker vaker bestellen!

  • Handige levering en goede verpakking
  • Kwaliteit van de producten
Door: Peter
Bavette Uruguay Angus

Goede marmering

Ideaal stukje vlees. Prima prijs kwaliteit verhouding.

  • Service
Door: Esther
Bavette Uruguay Angus

Heerlijk mals

Echt een heerlijk stuk vlees. Heb hem langzaam gegaard op de BBQ.

  • Makkelijk te bereiden
  • Erg mals
Door: Peter
Tomahawk Australië Black Angus

Tomahawkomnomnom

Dat was even schrikken, wat een groot stuk vlees. Sous vide bereid in de badkuip 🙂 En na 4 uur op 55 graden hebben we het vlees kort gegrild en aten we een supermals, smaakvol vlees.

Door: Yvonne
Steak Pieces

Heerlijk vlees!

Vandaag de pieces gemaakt, wat een heerlijk vlees is het toch. Het concept spreekt mij wel aan, de betere stukken vlees in de supermarkt! De pieces gemaakt op de bbq met een gietijzeren pan, zeker een aanrader!

Voor foto zie mijn instagram: @peetsbbq

Door: Peter Jansen
Wagyu Burger

Heerlijk!

Geweldig lekker

Door: Margreet
Cote de boeuf USA Black Angus

Prachtig stuk vlees

Normaal ga ik naar de groothandel voor dit soort stukken vlees. Dit keer bij Jumbo een Cote de Boeuf meegenomen. Zout, peper en knoflookpoeder er op geestrooid. Daarna op de BBQ indirect gegaard tot 54 graden en vervolgens een minuutje aan elke kant afgebakken op 300 graden. Vlees was botermals en had een geweldige smaak! Zeker een aanrader!

Door: Jan
Lams Burger

Prima burger

Ik heb heerlijk gegeten. Deze burger op een kaiser broodje in combinatie met ijsbergsla en de fritessaus van Oliehoorn. Een simpele combinatie, maar het past mooi in mijn studentenbudget. 😉

Door: Jort
Angus Burger

Smullen

Snel, makkelijk en ontzettend lekker!

Door: Kim
Angus Burger

Smaaksensatie

Dit is echt een aanrader! Een heerlijk sappige burger met heel veel smaak. Gemakkelijk en snel klaar te maken.

Door: Ricardo
Wagyu Burger

Goede bite

Gisteren gegeten. Erg lekker! Ga nu de andere proberen.

Door: Laurens

Schrijf je eigen review

Menu