Reviews

Picanha Australië Black Angus

voor als je indruk wilt maken!

We hebben de picanha sous-vide bereid en geserveerd met champignons. De picanha gaarden we 4 uur op 53,9°C. Daarna hebben we het vlees kort in een hete pan gegrild. Het vlees is zo mals en het vetrandje smolt op de tong. Happy days!

  • vetrandje smelt op de tong
  • mals
Door: Yvonne Agteresch
Hertenbiefstuk Nieuw-Zeeland

stoer vlees

We maakten hertenbiefstuk sous-vide en serveerden het met vermoutsaus. De hertenbiefstuk is stevig en mals en de saus geeft het een extra dimensie. Een mond vol smaak, omnomnom.

  • stevig vlees
  • mals
  • smaakvol
Door: Yvonne Agteresch
Ezeltje (Maminha) USA Black Angus

vetrandje smelt op de tong

Het heet ezeltje, geen idee waarom er een verkleinwoord wordt gebruikt, want het is een stuk vlees van 1000 gram!! We hebben niet alles gebruikt, we hebben een gedeelte ingevroren. Dat bewaren we voor en andere keer. We hebben het vlees 4 uur op 53°C in het waterbad gehad, daarna in de grillpan en geserveerd met vermoutsaus en spruitjes. Het vlees heeft een stevige bite, maar blijft mals en je proeft het gras. Het vetrandje smolt op de tong, heeeerlijk!!

  • stevige bite
  • mals
  • je proeft het gras
  • vetrandje smelt op de tong
  • in vacuüm geleverd
Door: Yvonne Agteresch
Chuck Roast Uruguay Angus

Dit is een superlekker stuk vlees van zeer mooie kwaliteit!

Dit is een superlekker stuk vlees van zeer mooie kwaliteit! We hebben het vlees 18 uur in een waterbad gehad van 56°C en daarna ingewreven met kruiden. Ik gebruikte kruiden die we vers hadden: rozemarijn tijm en oregano. Vervolgens een kwartier in een oven op 250°C. En dan volgt het leukste van sous-vide koken: het vlees aansnijden. Het mes glijdt er doorheen en dat is elke keer een feest

  • mals
  • mooi doorregen
  • in mooie portie aangeleverd
  • vacuüm aangeleverd
Door: Yvonne Agteresch
Moving Mountains Burger

Absoluut de lekkerste plant-based burger!

Veel plant-based burgers geprobeerd, maar die komen niet in de buurt van de kwaliteit van deze burger. Echt mijn favoriet! Ook door vleesliefhebbers in dit huis zeer geliefd.

  • De smaak
  • De sappigheid
  • Fijne structuur
Door: Eva
Kogelbiefstuk Uruguay Angus

Fijne biefstuk

Lekker en mooi geportioneerd

Door: Hans
Ribeye USA Black Angus

Top kwaliteit

Eindelijk echte kwaliteit. Ben bij veel slagers geweest en die hebben niet altijd amerikaans rundvlees op voorraad. Voor mij een absolute must! Als je dit eenmaal op hebt wil je niet meer anders.

  • Amerikaans rundlvees
  • Goed verpakt
  • Mals en veel smaak
Door: Chris
Voordeelpakket Rundvlees

Fantastisch concept!

Ik heb het vleespakket besteld. Echt ideaal hoe dit geleverd wordt. De bezorger neemt de koelbox weer mee en de producten zijn netjes in het vacuum verpakt. De kwaliteit van de producten zijn van hoge standaard en smaken heerlijk. Ik ga zeker vaker bestellen!

  • Handige levering en goede verpakking
  • Kwaliteit van de producten
Door: Peter
Bavette Uruguay Angus

Goede marmering

Ideaal stukje vlees. Prima prijs kwaliteit verhouding.

  • Service
Door: Esther
Bavette Uruguay Angus

Heerlijk mals

Echt een heerlijk stuk vlees. Heb hem langzaam gegaard op de BBQ.

  • Makkelijk te bereiden
  • Erg mals
Door: Peter
Tomahawk Australië Black Angus

Tomahawkomnomnom

Dat was even schrikken, wat een groot stuk vlees. Sous vide bereid in de badkuip 🙂 En na 4 uur op 55 graden hebben we het vlees kort gegrild en aten we een supermals, smaakvol vlees.

Door: Yvonne
Steak Pieces

Heerlijk vlees!

Vandaag de pieces gemaakt, wat een heerlijk vlees is het toch. Het concept spreekt mij wel aan, de betere stukken vlees in de supermarkt! De pieces gemaakt op de bbq met een gietijzeren pan, zeker een aanrader!

Voor foto zie mijn instagram: @peetsbbq

Door: Peter Jansen
Wagyu Burger

Heerlijk!

Geweldig lekker

Door: Margreet
Cote de boeuf USA Black Angus

Prachtig stuk vlees

Normaal ga ik naar de groothandel voor dit soort stukken vlees. Dit keer bij Jumbo een Cote de Boeuf meegenomen. Zout, peper en knoflookpoeder er op geestrooid. Daarna op de BBQ indirect gegaard tot 54 graden en vervolgens een minuutje aan elke kant afgebakken op 300 graden. Vlees was botermals en had een geweldige smaak! Zeker een aanrader!

Door: Jan
Lams Burger

Prima burger

Ik heb heerlijk gegeten. Deze burger op een kaiser broodje in combinatie met ijsbergsla en de fritessaus van Oliehoorn. Een simpele combinatie, maar het past mooi in mijn studentenbudget. 😉

Door: Jort
Angus Burger

Smullen

Snel, makkelijk en ontzettend lekker!

Door: Kim
Angus Burger

Smaaksensatie

Dit is echt een aanrader! Een heerlijk sappige burger met heel veel smaak. Gemakkelijk en snel klaar te maken.

Door: Ricardo
Wagyu Burger

Goede bite

Gisteren gegeten. Erg lekker! Ga nu de andere proberen.

Door: Laurens

Schrijf je eigen review

Menu