Rib Eye Steak recept

Geroosterde Rib Eye gekruid met ras el hanout

2 personen

 

Ingrediënten
Bereidingswijze Rib Eye Steak
  • 2x Rib eye a 250 g
  • 1 el Ras el hanout
  • olijfolie
  • granaatappel pitjes

Voor de kruidendip:

  • 3 el dikke yoghurt 10% vet
  • 1 el mayonaise
  • ½ el gehakt munt blad
  • ½ el gehakt koriander blad
  • ½ el fijn gesneden bieslook
  • halve knoflookteen fijngehakt
  • vers gemalen peper en zout flakes

Dep het vlees goed droog. Wrijf rondom in met ras el hanout, olijfolie en zout. Grill het vlees in een hete grillpan in ca. 2 minunten aan beide kanten. Haal uit de pan, dek af met aluminiumfolie en laat 3 minuten op de plank rusten. Bestrooi met peper. Serveer getrancheerd  (= in plankjes sneden) met de dip en granaatappel pitjes.

Voor de kruidendip:
Meng alle ingrediënten door de yoghurt en breng op smaak met peper en zout.

Je kunt de Rib Eye Steak online bestellen of kopen in een vestiging bij jou in de buurt.

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Geroosterde Rib Eye gekruid met ras el hanout

Uw waardering? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Waardering