Iberico Haasmedaillons
Haasmedaillions Cordon Blue
Eerste keer iets van dit merk gekocht, want we hebben nu een Jumbo hier die dit merk verkoopt. Ik heb de medaillions doorgesneden (net niet helemaal), theelepel grove mosterd op de onderkant gesmeerd, theelepel kappertjes erop, 1/3 plakje beenham erop en een plakje Parmezaanse kaas en daarna gebakken. Geweldig!
Schrijf uw eigen review
Ingrediënten
100% varkensvlees.
Voedingswaarden
Per 100 Gram.
Energie | 502 kJ / 119 kcal |
Vet | 3,1 g |
(waarvan verzadigd vet) | 1,0 g |
Koolhydraten | <0,5 g |
(waarvan suikers) | <0,5 g |
Eiwitten | 22,8 g |
Zout | 0,0 g |
BARBECUE: 6-8 minuten. *
Regelmatig keren.
GRILLPAN:6-8 minuten. *
Halverwege omkeren.
* Voor ontdooid product.
Ontdooi bij voorkeur 1 dag van te voren uit de kartonnen verpakking en in de koelkast.
Kerntemperaturen Iberico haasmedaillons
De Iberico haasmedaillons dienen ontdooid te worden voordat ze worden bereid in de grillpan of op de barbecueplaat. Zowel in de grillpan als op de barbecue is de bereidingstijd 6 tot 8 minuten.
Heb je de Iberico haasmedaillons het liefst medium gebakken? Houd de kerntemperatuur tussen 60°C en 63°C.
Medium well done gebakken Iberico haasmedaillons krijg je door de kerntemperatuur op 70°C of hoger te houden.
Bekijk opkerntemperaturen tabel alle vlees kerntemperaturen.
Haasmedaillons met sinaasappelsaus
2 personen
Ingrediënten |
Bereiding |
|
Was de sinaasappel schoon en rasp de helft van de schil. Pers de sinaasappel uit. Snijd de gember fijn. Zet allemaal apart. |