Kalfs ribeye
Schrijf uw eigen review
Ingrediënten
100% kalfsvlees.
Voedingswaarden
Per 100 Gram.
Energie | 698 kJ / 167 kcal |
Vet | 9,4 g |
(waarvan verzadigd vet) | 3,8 g |
Koolhydraten | <0,5 g |
(waarvan suikers) | <0,5 g |
Eiwitten | 20,6 g |
Zout | 0,0 g |
BARBECUE: 8 minuten. *
Regelmatig keren.
GRILLPAN: 8 minuten. *
Halverwege omkeren.
* Voor ontdooid product.
Ontdooi bij voorkeur 1 dag van te voren uit de kartonnen verpakking en in de koelkast.
Kerntemperaturen kalfsribeye
Voordat je de kalfsribeye bereidt is het noodzakelijk om het vlees eerst te ontdooien. Op zowel de barbecue als grillpan is 8 minuten bereidingstijd genoeg. Op de barbecue is het nodig om de kalfsribeye regelmatig te keren, in de grillpan is halverwege omkeren voldoende.
Heb je de kalfsribeye het liefst rosé gebakken? Dan is een kerntemperatuur van 56-62°C goed.
Voor een medium gebakken kalfsribeye is een kerntemperatuur van 62-68 °C voldoende.
Liever je kalfsribeye well done? Kies dan voor 68-hoger°C.
Bekijk ook alle andere vlees kerntemperaturen in de kerntemperaturen tabel
Kalfsribeye met avocadosalsa
2 personen
Ingrediënten |
Bereiding |
|
Ontdoe de avocado van zijn pit. Snijd het vruchtvlees fijn. |