Vlees van de hoogste kwaliteit

Met The Meatlovers breng je de restaurantervaring thuis. Lekker eten met vrienden of familie, gezellig in je eigen vertrouwde omgeving en met een vleesproduct en kwaliteit die je in een restaurant zou verwachten. Er schuilt een chefkok in ieder van ons. De een is verder gevorderd dan de ander, maar passie brengt je overal. Hoe jouw kookkunsten ook zijn, wij hebben vleesproducten voor keukenprinsen en -prinsessen op alle niveaus; en helpen je graag verder om jouw kookkunsten te perfectioneren.

Heerlijke recepten

Suggesties voor heerlijke smaakcombinaties staan vermeld op de verpakking. Als extraatje heeft onze chef recepten gemaakt. Maar natuurlijk mag je er ook je eigen draai aan geven. Wil jij jouw lekkerste bereiding delen? Laat een review achter op de site.

Veel van onze producten lenen zich bij uitstek aan meerdere bereiding methodes. Recepten? Bereidingswijze? Productinformatie? Alles is gemakkelijk te vinden onder elk product op themeatlovers.nl. Serveer een steak op tafel, en laat iedereen denken dat ze in een restaurant zijn. Vlees als dat van The Meatlovers vind je nergens anders! Bekijk het assortiment en probeer het zelf.

Over ons vlees

Om tot de lekkerste smaken te komen hebben onze vakkundige slagers het vlees geselecteerd op basis van alle natuurlijke factoren die hier verantwoordelijk voor zijn. Ras en voeding zijn mede bepalend voor de smaak van het vlees. Voor het lekkerste vlees kiezen wij daarom bewust voor bijvoorbeeld het Iberico varken en voor runderen die ‘graangevoerd’ zijn. Dit resulteert in vlees met intramusculair vet ook wel marmering genoemd.

Vet is een smaakmaker, dat tijdens de bereiding smelt en in het vlees trekt. Je kunt marmering herkennen aan de “witte adertjes” die door het vlees heen lopen. Volgens de experts is de mate van marmering de belangrijkste bepaling van de kwaliteitsklasse.

Ons vlees komt van het beste vee uit de beste streken van de wereld. Vruchtbare gronden, ruime groene vlakten, een rijkdom aan rivieren en beken zorgen voor ideale omstandigheden die het dierenwelzijn garanderen. Beweging speelt hierbij ook een belangrijke rol, vandaar dat ook dit hoog in het vaandel staat. The Meatlovers kent zijn leveranciers goed, en dat samen onder toezicht van de strenge Europese regelgeving, eisen en controles.

Grazende Black Angus koeien in Australië

Meer weten over onze merken?

Charrua Beef Logo

Charrua geeft u de unieke combinatie van de kwaliteit uit Zuid-Amerika en de smaakbeleving van graangevoerd rundvlees. Op de pampa’s voedt het vee zich met wat de natuur hen biedt. Alleen in de eindfase gaan de runderen naar een feedlot waar ze minimaal 120 dagen speciaal samengestelde voeding krijgen met graan als hoofdbestanddeel. De productie in de feedlot wordt uitgevoerd onder een strikte gezondheids- en voedingscontrole. Het vee krijgt een rantsoen met een hoge concentratie aan energie en een hoge verteerbaarheid. De graanvoedering zorgt voor mooi intramusculair vet. Dit maakt het vlees fijn, licht gemarmerd en puur van smaak. Een resultaat dat de markt en zeker de consument zeer weet te waarderen!

Met Charrua kunt u kiezen uit vlees van Hereford, Angus of Wagyu runderen. De Hereford en Angus rassen zijn beide van Britse origine. Wagyu kent z’n oorsprong in Japan.

Bezoek de website via: www.charruabeef.com

Evita's Choice

Evita’s Choice biedt hoge kwaliteit graangevoerd rund. Na het leven op de pampa gaan de runderen hiervoor naar speciale weids opgezette feedlots. Voor een periode van minimaal 100 dagen krijgen ze hier een speciaal voedingspatroon met graan als hoofdbestanddeel. Voeding, gezondheid en welzijn worden hier nauwkeurig in de gaten gehouden. De voeding met graan zorgt voor evenwichtig extra “intra-musculair” vet. Dit is terug te zien in de mooie vetdooradering van het vlees. Deze marmering zorgt voor extra smaak.

De twee meest gebruikte vleesrassen in Argentinië zijn tegenwoordig Braford en Brangus. Evita’s Choice levert dan ook vooral vlees van de rassen Braford, Brangus, Hereford en Angus.

Bezoek de website via: https://www.evitaschoice.com/

1788 Beef Logo

Voor 1788 betrekken wij uitsluitend vee uit de regio New South Wales, gelegen aan de oostkust van Australië. Een gebied, dat ook bekend staat als de ‘Northern Rivers’. Het wordt geprezen om zijn ongerepte natuur en uitgestrekte groene vlaktes, waar de Black Angus runderen naar hartenlust kunnen grazen. De omgeving in combinatie met het klimaat biedt een surplus aan natuurlijke voedingsbronnen wat de kwaliteit van het vlees zeer ten goede komt.

Op de door de EU goedgekeurde Australische boerderijen wordt de volgende voedingsmethode gehanteerd:

  • 1788: 120 dagen graanvoedering – Black Angus

Dit speciale voedingspatroon zorgt voor een ‘vermarmering’ van het vlees, wat bijdraagt aan de superieure malsheid en rijke smaak. Het is te herkennen aan de mooi fijne vetlijntjes die door het vlees lopen, een perfecte sappigheid en een fijne textuur waardoor het vlees smelt op de tong.

Bezoek de website via: https://www.1788beef.com/

Menu