Vleesdelen

Varken

Recepten Iberico varkensvlees

Meeste producten uit de categorie varkensvlees zijn afkomstig van het Iberico varken uit het zuiden en zuidwesten van Spanje; een streek met uitgestrekte velden met eikenbomen. Het geheim van de smaak van het vlees zit in het voedselpatroon. In het voorjaar doen de varkens zich tegoed aan het frisse gras en kruiden. En in de herfst, wanneer de rijpe eikels van de bomen vallen, eten ze maar al te graag 6 tot 10 kilo eikels per dag. Hierdoor krijgt het Iberico vlees uiteindelijk een nootachtige smaak. Om van jouw Iberico vlees een culinair hoogstandje te maken op een eenvoudige manier, hebben onze chefs de lekkerste varkensvlees recepten samengesteld.

Jij wil een sensationeel gerecht op tafel zetten en dat begrijpen onze chefs. Zij hebben een paar varkensvlees recepten samengesteld passend bij de smaak van het Iberico varkensvlees. Onze chefs weten als geen ander hoe belangrijk het is om te kunnen genieten van de juiste combinatie van vlees, groente en sauzen en laten jou met de varkensvlees recepten ervaren hoe het is om een chef te zijn.

Op deze pagina vind je alle smaakvolle en inspirerende varkensvlees recepten waarmee je de puntjes op de i zet bij onder andere de Iberico burger en Iberico karbonade. Heb je suggesties of vragen? Neem contact op met onze klantenservice door het contactformulier in te vullen.