Vitello Tonnato recept

Vitello Tonnato met kapperappeltjes

2 personen

 

Ingrediënten
Bereidingswijze Vitello Tonnato
  • Vitello tonato 2x70 g
  • Sachet met tonijn mayonaise (bijgevoegd)
  • 1 el kapperappels
  • 1 hand jonge bladsla
  • ½ rode ui in dunne ringen gesneden
  • vers gemalen peper en zoutflakes
Laat de vitello en tonijnmayonaise in de koeling ontdooien. Leg 1 portie dun gesneden kalfsoester op een bord. Doe dit door het plastic vel op het bord om te keren en eraf te trekken. Garneer met de mayonaise. Serveer met de kapperappeltjes, jonge bladsla, rode uien ringen en gemalen peper en zout.






Je kunt de Vitello Tonnato online bestellen of kopen in een vestiging bij jou in de buurt.

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Vitello Tonnato met kapperappeltjes

Uw waardering? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Waardering