Don't forget to change the store to Germany!
Het lijkt erop dat je jouw favorieten stukken vlees nog niet gekozen hebt!
0,00
9,99
9,99
De minimale bestelwaarde is €40
De ribeye is een van de populairste stukken vlees in Nederland. Bij The Meatlovers hebben we met zorg enkele van de lekkerste ribeyes geselecteerd om aan te bieden. Bestel snel en eenvoudig de heerlijkste ribeye bij The Meatlovers.
De ribeye is een populair stuk vlees dat afkomstig is van de ribben van een rund. Dit vlees heeft een rijke marmering, waardoor het mals is met een volle en rijke smaak. De ribeye is onderdeel van de lange rugspieren die aan weerszijden van de ruggengraat lopen, van de bil tot de schouder. De ribeye bevindt zich tussen de entrecote en de hals/onderrib.
De ribeye is een grote, langwerpige spier met een mooie kern, omgeven door vet en andere vleesdelen. De bovenzijde is bedekt met een dunne laag vet en vliezen. De ribeye heeft verschillende kenmerken:
De ribeye is een van de meest smaakvolle steaks. Omdat deze zich aan de voorkant van het dier bevindt, is dit stuk vlees meer 'werkvlees' dan bijvoorbeeld de entrecote. Dit geeft een sterkere doorbloeding en dus smaakvoller vlees.
Afhankelijk van het ras, de leeftijd en de rijping is de ribeye een heerlijk mals stuk vlees, vooral de meer gemarmerde stukken, zoals die van de Angus-runderen van The Meatlovers, die een optimale rijping hebben ondergaan.
Ribeye bereiden in de pan:
Ribeye bereiden op de BBQ:
De juiste kerntemperatuur
De ribeye is een grote rugspier en leent zich uitstekend voor het snijden van mooie, gelijkmatige (dikke) steaks, of voor bereiding als een groot stuk. De meest populaire bereidingswijze is in steaks. Wij raden aan om de steaks wat dikker af te snijden, eventueel als één dikke steak voor twee personen. Dit kan op hoog vuur rondom dichtgeschroeid worden en daarna op laag vuur zachtjes worden doorgegaard. Als geheel stuk, bereid op de BBQ, is het een echt showstuk voor als je meer gasten hebt. Door de marmering en de laagjes vet blijft het stuk heerlijk sappig op de BBQ.
Je kunt eenvoudig de lekkerste ribeyes bestellen bij The Meatlovers. Wij bezorgen de producten gekoeld of vriesvers bij je thuis. Mocht je vragen hebben over een ribeye, neem dan gerust contact met ons op.
Wij brengen je de restaurantervaring thuis. Lekker eten met vrienden of familie, gezellig in je eigen vertrouwde omgeving en met een vleesproduct en kwaliteit die je in een restaurant zou verwachten. Er schuilt een chef-kok in ieder van ons. Wij vinden dat koken pas echt compleet is met kwaliteitsvlees. Vlees uit de beste streken van de wereld geselecteerd door slagers met passie voor het vak.
Meer lezenVanaf 100 euro betaal je geen verzendkosten! Je kiest je eigen leverdag bij het afrekenen. Op de dag van of voor levering ontvang je per mail een Track & Trace link om je bestelling te volgen.
Klik hier voor meer informatie over het ontvangen van bestellingen van The Meatlovers.
Leveringspoging niet gelukt? Dan gaat jouw bestelling in de vriezer en doen wij een poging tot nalevering. Neem contact op met onze klantenservice indien je hier vragen over hebt.
Al onze producten worden vriesvers geleverd, tenzij anders aangegeven. Bij het afrekenen kun je kiezen voor dag- of avondlevering en de gewenste leverdatum.
In beide gevallen wordt je bestelling op de juiste temperatuur bezorgd en kun je deze in de koelkast of in de vriezer bewaren.
Sommige producten komen mogelijk (deels) bevroren, vers of ontdooid binnen. In elk van deze situaties kun je de producten zonder kwaliteitsverlies opnieuw invriezen, omdat ze altijd bij een gecontroleerde temperatuur in een gesloten verpakking zijn bewaard.
Heb je twijfels over dat jouw bestelling onder de juiste temperatuur is aangekomen? Neem dan contact op met onze klantenservice.
Als de zending onverhoopt vertraging oploopt, wordt deze bij onze vervoerder in de vriezer opgeslagen. Zo blijven de producten beschermd en worden ze op de eerstvolgende leverdag opnieuw bij je afgeleverd.
Houdbaarheid van onze producten:
Minimaal 5 dagen gekoeld bij max 7 °C
365 dagen (minimaal 1 maand) bevroren bij -18 °C
Bekijk de exacte houdbaarheid op de individuele producten pagina's en op het product etiket.
Wij streven er naar op zo perfect mogelijk op het juiste gewicht te snijden. In een enkel geval zijn kleine afwijkingen naar zowel boven als onder mogelijk.Â